629 126 829

Entregas 24 / 48h

Pago seguro

Garantía 2 años

Detectors de bitllets falsos

Màquines per a la detecció de bitllet fals per a Euro, Dólar Americà fins a qualsevol divisa sol.litada.
Amb bateria. Actualitzables. Certificats com a 100 % . Multidivises.

Contadoras de billetes

Màquines comptadores de bitllets amb detecció de bitllets falsos. Compten els bitllets per denominació. Portàtils. Actualitzables.Certificades com a 100% segures. Multidivises.

Totalitzadores de bitllets

Máquines comptadores, valoradores i portàtils, amb detecció de falsos. Les totalitzadores a més de comptar els bitllets denominació i el compteig per feixos com les Comptadores, poden comptar i valorar els bitllets barrejats amb resultats parcials i totals. Certificades como a 100% segures. Multidivises. Actualitzables.

Comptadores de monedes

Comptadores i classificadores de monedes que permeten fer parades per entubar o embossar. Per a ús de moderats generadors de monedes fins a professional, especial “vending”. Generen informes a pantalla o a impressora.

Calaixos portamonedes

Calaixos portamonedes d'obertura vertical o horitzontal. Manuals o electrónics. Robustos calaixos d'acer d'alta qualitat, testats per a més d'1 milió d'obertures. A mida o estàndars i múltiples solucionsl Connexions epson, IBM Cajones portamonedas de apertura vertical u horizontal, manuales o electrónicos. Robustos cajones  de acero de Alta Calidad, sujetos a prueba de un millón de aperturas. A medida o estándar y múltiples soluciones. Connexions Epson, IBM, USB...

Contador monedas peso

Máquinas destinadas a la Detección de billetes falsos, desde el Euro hasta cualquier divisa solicitada. Múltiples opciones y precios.

Actualizació nous bitllets de 20 euros emesos el 2015

TELÉFONO ASISTENCIA TECNICA PARA ACTUALIZACIONES: 629126829 CORREO ELECTRONICO ASISTENCIA TECNICA: eb@countermatic.com El Banco Central Europeo introdudujo el pasado día 23 de...
facebook twitter google + you tube linkedin