629 126 829

Dos anys de Garantia

Pagament Segur

Entregues 24 / 48 h

Detectors de bitllets falsos

Màquines per a la detecció de bitllet fals per a Euro, Dólar Americà fins a qualsevol divisa sol.litada. Amb bateria per a ús portàtil.  Actualitzables via USB o targeta Micro SD. Certificats com a 100 % . Multidivises. Ràpids: entrada bitllet en qualsevol posició.

Comptadores de bitlletes

Màquines comptadores, de bitllets amb detecció de bitllet fals. Portàtils. Compten els bitllets per denominació.  Software Actualitzable davant l'emissió de nous bitllets .Certificades com a 100% segures. Multidivises.

Valoradores de bitllets

Máquines comptadores, valoradores i portàtils, amb detecció de falsos. Les totalitzadores a més de comptar els bitllets per denominació i el compteig per feixos com les Comptadores, poden comptar i valorar els bitllets barrejats amb resultats parcials i totals. Certificades como a 100% segures. Multidivises. Actualitzables. Permeten imprimir els resultats dels compteigs

Comptadores de monedes

Comptadores i classificadores de monedes que permeten fer parades. Ús per entubar o embossar. Per a ús de moderats generadors de monedes fins a professional, especial “vending”. Generen informes a pantalla o a impressora. Permeten accelerar la feixuda tasca de comptar de manera ràpida i eficaç.

Cartutxos Blisters de moneda d'Euro

Blisters per a monedes d'Euro per a ingressar al banc. Fets en plàstic PET , reciclable per a més d'un ús. Un color per valor transparente. Cartutxos homologats per ingressar al banc.Packs de 100 blisters
facebook twitter google + you tube linkedin